Je zult wel nieuwsgierig zijn naar wie er achter dit merk zit! Ik ben Eléna Foudraine, 27-jarige pedagoge en tante van twee kleine prinsesjes: Alexis en Dané.
Vier jaar geleden ben ik voor het eerst tante geworden (YES!) en ik denk dat ik namens alle tantes spreek als ik zeg dat dat GEWELDIG is! Lekker vertroetelen die kleine draakjes en als ze dan nèt te lang huilen of als je na de 3e poepluier het beu bent om nóg een keer een schone broek om die billen te zwengelen, kun je lekker naar huis om vervolgens doodmoe op de bank te vallen!

Toen mijn tweede nichtje werd geboren, ‘baby’tje Dané’ (zo noemen we haar, vraag me niet waarom want iedereen kan zien dat het een baby is) vroeg mijn zus me of ik wat leuks voor de babykamer wilde naaien: wat een vraag, NATUURLIJK! Hup, achter de naaimachine lady! Het eindresultaat was een Flamingo knuffel geworden met een bijpassend wikkeldeken en ze vond ze supergaaf! NAILED IT! Mijn volledige focus ging daarop en na enige tijd werd mijn eigen kind geboren: Happy Wrappy! Ik word daar heel blij van.

Ik wilde met Happy Wrappy unieke, blije en one-of-a-kind wikkeldekens maken. Door de vrolijke kleuren en creatieve combinaties geef je een cadeau dat bijzonder en bovenal persoonlijk is, want uiteindelijk wil iedereen het leukste kraamcadeau geven (toch? Haha).

Ik voelde wel de plicht om na te denken over de impact van mijn werk: het milieu. De textielindustrie is een grote milieuvervuiler en daar heb ik dus iets speciaals voor bedacht! Ben je hier benieuwd naar? Neem dan gauw een kijkje onder het kopje » ‘duurzaamheid’.

Daarnaast help ik graag mensen vooruit die het minder goed hebben dan ik (en dat zijn er véél in Nederland!). Wist je dat er iedere dag 5 tienermoeders bij komen, alleen in Nederland al? Ik wil deze stichting (…..) een handje helpen, doe jij mee?

#Bloopers

met baby Dané! Schatje hè? (Doel: lachen én in de camera kijken)