Verzending & Levering

Happy Wrappy doet haar uiterste best om te zorgen dat u de bestelling zo spoedig mogelijk in huis hebt (met een wettelijke uitloop van 30 dagen). Bestellingen die op werkdagen vóór …. worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Happy Wrappy bezorgt in Nederland & België en op aanvraag naar andere landen.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Mocht u niet thuis zijn, wordt er voor u een bericht achtergelaten door de bezorger. Wanneer het pakket na drie pogingen niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. U heeft 2 weken de tijd om het pakket op te halen bij het afhaalpunt. Wanneer het pakket na 2 weken nog niet is opgehaald, gaat het retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.

Verzendkosten
Happy Wrappy rekent bezorgkosten voor iedere order. De kosten van een bezorging bedragen € 4,95 bij een bestelling tot € 50,-, boven dit bedrag worden er geen verzendkosten berekend.